HORECA BEVEILIGING    PERSOONSBEVEILIGING    CHAUFFEURSDIENSTEN    EVENEMENTENBEVEILIGING

 2012  © Hofste Beveiligingsdiensten - Alle rechten voorbehouden   |  Powered by Invoque                Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid

Home.Beveiligingsdiensten.Links.Contact.

Interim management in ICT

 

 

Invoque is in 2008 opgericht en biedt interim management diensten aan.

Wij zijn enthousiaste interim professionals in ICT diensten, met jarenlange ervaring in IT Service Management bij grote bedrijven in de Telecom en IT branche. Wij slaan bruggen tussen inkoop, IT beheer en leveranciers, als het gaat om afsluiten van maintenance contracten, afgestemd op uw infrastructuur.  Op het gebied van Project Management hebben wij meer dan 12 jaar ervaring in complexe projecten en programma’s bij grote bedrijven, veelal in multidisciplinaire omgevingen.

http://www.invoque.nl

 

 

 

Hofste Techniek is een jong en dynamisch bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van vijverbakken, filterbakken, plantenfilters en opvangbakken, op maat gemaakt en vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen. Ook standaard producten zoals eiwitafschuimers en trickle filters worden door ons geproduceerd en verkocht.

Ook voor de zakelijke markt leveren wij producten op maat, zoals o.a. voorraadtanks, afvangbakken, vloeistof met advies van Hofste techniek.

http://www.hofstetechniek.nl

 

Bouwbedrijf Hofste Bouw en Glas onderscheidt zich door flexibiliteit, kwaliteit en snelheid.

Door jarenlange allround ervaring, zijn we in staat om en breed scala aan bouwkundige diensten aan te bieden.

Wij zijn een klein bedrijf waarin direct klantcontact centraal staat. We hechten waarde aan het hanteren van korte lijnen.

Het is onze passie om uw bouwwensen te realiseren.

http://www.hofstebouwenglas.nl